Met ingang van het seizoen 2020-2021 is Schoner Werken tenuesponsor bij BAL. Hun logo is te zien op de broek van het heren 1 team. Tijd om even contact op te nemen met Bart van Wijhe, mede-eigenaar/directeur.

Schoner Werken is in december opgericht en sinds april actief. “Ons bedrijf is eigenlijk een verlengstuk van de dienstverlening die Blankers Schoon biedt. Wij leveren materialen, machines, middelen, advies”, verklaart Bart. Vooral dat advies wordt tegenwoordig steeds meer als een toegevoegde waarde gezien. Vanuit Schoner werken worden geen schoonmaakdiensten geleverd, er is dan ook geen schoonmaakpersoneel in dienst. Bart legt uit: “We houden bij bedrijven de schoonmaakdienst tegen het licht en kijken hoe we de juiste middelen op de juiste plaats kunnen inzetten.”

In de bedrijfsruimte zijn diverse machines van Kärcher te zien. Bart legt uit: “Wat je veel ziet, is dat er nog op traditionele wijze wordt schoongemaakt en dat bedrijven er tegenop zien om te investeren in dure machines. We hebben samen met Kärcher een goeie slag kunnen slaan om tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding te kunnen leveren.” Hiermee kan niet alleen het werk voor de medewerker verlicht worden, maar wordt er tevens met minder belastende producten en minder water een beter resultaat behaald. En dat draagt ook bij aan een beter milieu. Duurzaamheid is één van de pijlers van dit innovatieve bedrijf.

Een mooi initiatief dat gestart is, is de anderhalve meter adviseur. “Die gaat voor ons naar de locatie, maakt een rapport en denkt mee aan een stukje beleid hoe de anderhalve meter afstand op zo’n kantoor er uit zou kunnen zien en wat zo’n kantoor daaraan kan doen,” legt Bart uit. Schoner Werken denkt dus verder dan het leveren van desinfecterende middelen en safety shields.

Hoe is Schoner Werken gekomen om BAL uit te kiezen voor sponsoring? Schoner Werken komt voort uit innovatieve ideeën ontstaan bij Blankers Schoon, een Weerter schoonmaakbedrijf dat regionaal gebonden is. Voor Schoner Werken is het een logische stap om zich in deze regio te koppelen aan een dito doel waarmee ze dit landelijk willen uitdragen. Sport is een belangrijke activiteit en in Weert is het basketbal al van oudsher een grote sport. Vandaar de duurzaam sportieve koppeling.

Wij zijn blij dat een vooruitstrevend bedrijf als Schoner Werken kiest om een vooruitstrevende sportorganisatie als BAL te ondersteunen. Tot ziens bij de wedstrijden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search