Almere Sailors-BAL 93-105
Halverwege de wedstrijd leek het een makkelijke avond te gaan worden voor ons. Een achterstand van één punt na het eerste kwart (23-22) werd binnen 10 minuten omgezet naar een ruime voorsprong: 38-56. In het derde kwart werd deze voorsprong nog wat verder uitgebouwd naar 58-80.
Toch werd de wedstrijd in het laatste kwart nog even spannend toen er bij BAL weinig meer lukte. Sailors kwam terug tot 88-95 maar in de laatste minuten wisten we de winst toch veilig te stellen: 93-105!
Quatarrius Wilson noteerde de 4e achtereenvolgende double double binnen 10 dagen. In de laatste 4 wedstrijden maakte hij 90 punten en pakte 46 rebounds! Sander Hollanders noteerde vanavond naast 21 punten ook 8 assists.