Jumbo Heerschap Boshoven

Johanna Moors is bedrijfsleidster van Jumbo Heerschap Boshoven in Weert.

We zijn nieuwsgierig waarom Jumbo Heerschap gekozen heeft voor Basketball Academie Limburg.

Johanna geeft aan, dat het in het beleid van Heerschap past om zich per winkel te verbinden aan een doel of een vereniging. Veel mensen hebben nog niet zo goed in de gaten dat er op zulk hoog niveau in Weert gebasketbald wordt. Daar is een behoorlijke mentaliteit voor nodig en dat spreekt aan. Bovendien ligt de sporthal om de hoek.

We vragen haar of ze overeenkomsten ziet tussen haar werk en topsport. “De gelijkenis is, dat elke dag een wedstrijd is, elke dag ga je tot het uiterste om de beste te willen zijn.” Ze wil dat ook haar medewerkers meegeven. “Als team moet je het doen.” Weer een gelijkenis met topsport.

Onlangs is er op de facebook site van Jumbo Heerschap een ludiek filmpje gedeeld waarin drie spelers van BAL een rol spelen: https://www.facebook.com/jumboheerschapboshoven/videos/367809467369545/

Dit filmpje is heel goed ontvangen. Hoe zijn ze op het idee gekomen om dit filmpje te maken?

“In het kader van de sponsoring zijn een aantal wedstrijdkaarten ingekocht. We hebben erover nagedacht hoe we deze kaarten op een leuke manier kunnen weggeven.”

Zo is het idee van het filmpje ontstaan. Een van deze drie spelers van BAL, Anthony Metten, werkt bij deze Jumbo. Tijdens de opname van het filmpje was iedereen enthousiast. “Iedereen vond het leuk: de klanten, het personeel. Sommige klanten maakten zelf een opname van de opnames.”

Wij bedanken Johanna voor dit gesprek en zijn blij met het voorbeeld van het filmpje. Jumbo Heerschap Boshoven heeft aangetoond dat een creatieve samenwerking met BAL tot leuke resultaten kan leiden. Bent u als sponsor getriggerd door dit voorbeeld? Neem contact met ons op, wij werken graag met u samen.

Start typing and press Enter to search