Het is weer zover!

Ieder jaar organiseert Basketball Academie Limburg een basketbal zomerkamp. Ook dit jaar gaan we er weer iets moois van maken. Het zomerkamp vindt plaats van 13 augustus t/m 17 augustus 2018 en wordt georganiseerd voor basketballers vanaf 12 jaar t/m 18 jaar. Tijdens dit kamp zullen alle talenten van de Basketball Academie Limburg aanwezig zijn en kan je dus zien hoe de toppers van de Academie trainen. Je hoeft echter geen topper te zijn om aan het kamp deel te kunnen nemen. Het kamp is zo georganiseerd dat beginners en minder gevorderde basketballers ook aan hun trekken komen. Er zijn 90 plaatsen beschikbaar. Vol is Vol. Zorg dus dat je op tijd bent met inschrijven.

Wat kun je van ons verwachten?

  • 5 dagen vol met basketbal, gegeven door TOP trainers
  • Een complete Reversibel tenue (short en shirt) – deze wordt tijdens het kamp dagelijks voor je gewassen!
  • Leuke prijzen
  • 5 overnachtingen
  • 5x ontbijt, 5x lunch en 4x diner
  • Leuke ontspannende activiteiten overdag en in de avonduren
  • Gedurende het hele kamp zullen er scouts van de door het NOC/NSF erkende Basketball Academie Limburg aanwezig zijn. Wellicht ben jij 1 van de nieuwe talenten? GO FOR IT!

De trainers die je tijdens het basketbalkamp tegen zult komen zijn stuk voor stuk Toppers. Ze hebben allemaal hun sporen op de nationale en internationale basketbalveld verdiend. Het trainersteam bestaat uit ervaring professionele trainers/coaches en eredivisie spelers. Zij zullen worden ondersteund door trainers van de topprestatie teams van BAL.
De kosten voor deelname aan het zomerkamp bedragen € 299,-

Locatie

Het zomerkamp zal plaatsvinden in en rondom sportpark Boshoven in Weert.

Eten / drinken

Voor een compleet verzorgd en gezond ontbijt, lunch en diner wordt gezorgd. Er is voor iedereen ruim voldoende eten/drinken aanwezig.

Overnachting

Alle deelnemers van het zomerkamp blijven overnachten van zondag t/m vrijdag. Het is natuurlijk super gezellig om met z’n allen na een inspannende dag en een ontspannende avond het bed in te rollen en de ochtend gezamenlijk te starten met een (verplicht!) ontbijt. Denk er echter wel aan dat de nieuwe dag weer veel fysieke en geestelijke inspanning van je vraagt. Zorg er dus voor dat jij en de overige kamp deelnemers voldoende slaap krijgen en goed eten.

Tijdens de avond en nacht zijn er constant voldoende begeleiders aanwezig om alles goed te laten verlopen. We overnachten in een gebouw van Scouting st Maarten in Weert. Kampdeelnemers mogen alleen op de aangewezen plekken komen. Jongen en meisjes slapen gescheiden.

Prijzen

Wat zou een basketbal kamp zijn zonder prijzen. Er zijn dan ook veel leuke prijzen te winnen dus doe je best.

Indeling

Iedereen zal ingedeeld worden naar zijn capaciteiten en zal getraind worden op zijn eigen niveau. Beginners, toppers en alles wat er tussen zit is dus welkom op het kamp.

inschrijven1

Start typing and press Enter to search