Weerter scholen toernooi

WST (Weerter Scholen Toernooi) is een non profit organisatie van 10 leerkrachten van Weerter basisscholen die voor de leerlingen van de groepen 7 en 8 van alle Weerter basisscholen een jaarlijkse sportdag organiseren.

Op deze dag komen de 1200 leerlingen naar de sportvelden van FC ODA en naar sporthal Boshoven om de volgende sporten (voor zowel jongens als meisjes in aparte poules): voetbal, handbal, trefbal en basketball te spelen.

Basketball wordt binnen gespeeld en hiervoor wordt de WST organisatie geholpen door Basketball Promotie Limburg . Voetbalvereniging FC ODA, de gemeente Weert en de weerter afdeling van het Rode Kruis (EHBO) en enkele materialensponsoren zijn de organisatie ook op vele punten behulpzaam.

http://weerterscholentoernooi.webnode.com/over-t-wst/

Basketbal Promotie Limburg zorgt ook voor het WST voor de trainingen aan de deelnemers. Hierdoor komen de deelnemers aan het basketbaltoernooi goed voorbereid aan de start. Doelstelling van Basketbal Promotie Limburg is om alle grote steden van Limburg een dergelijk toernooi te organiseren en de kampioen te laten strijden om het Limburgs scholen kampioenschap.

Heeft u vragen? info@basketballpromotielimburg.nl
Wilt u een trainer / clinic / training boeken? Dat kan online. Klik hier.

Start typing and press Enter to search