Bouw mee aan topbasketbal in Limburg

Wij zoeken vrijwilligers voor vóór en achter de schermen:

  1. Vloer- en zaalploeg: je helpt de zaal opbouwen en afbouwen op de dagen dat Heren 1 speelt. Tijdsbesteding is tussen de 2 en 4 uur per wedstrijd.

  2. Communicatie: je helpt de zichtbaarheid en bekendheid van BAL te vergroten. We zoeken tekstschrijvers, designers, vloggers, bloggers, filmers en fotografen. Je vult onze social media en reist mee met het eerste team. Je maakt interviews vóór en na wedstrijden, etc. Onze fans missen niks meer en je vergroot onze fanbase. Je bedenkt campagnes en voert deze uit om meer bezoekers, sponsoren en leden te werven.

  3. DJ en muzikanten: Je zorgt voor sfeer vóór, tijdens en na de wedstrijden. Je brengt muzikale sfeer in de zaal door met de BAL band de juiste sfeer te creëren of de juiste muziek te draaien. Als DJ ben je allround en kan je na de wedstrijd de mensen een gezellige avond bezorgen zodat ze terug blijven komen.

  4. Hostess: je ontvangt onze gasten en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je bent ook verantwoordelijk dat iedereen zich aan de corona regels houdt zolang die van toepassing zijn.

Wat levert het op:

  1. Je wordt onderdeel van een gezellige organisatie en je bent een essentiële schakel in het succes van Basketbal Academie Limburg;

  2. Je hebt gratis toegang tot alle wedstrijden van heren 1 en krijgt een pasje met een geldtegoed dat je kunt besteden in het sportcafé en je ontvangt korting op alle BAL merchandising spullen.

Bekijk het filmpje en de foto’s en geef je op als vrijwilliger. Stuur een berichtje naar Marijn@balimburg.nl of spreek een van onze bestuursleden aan bij een van de wedstrijden.

Start typing and press Enter to search