Rabobank Samen Sterker. Stem op onze club!

Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabobank Samen Sterker speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor € 100.000,- beschikbaar.  Ook Basketbal Academie Limburg doet mee!

Stemmen

Door uw stem kan Basketbal Academie Limburg haar doelen realiseren! Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van woensdag 14 oktober tot en met vrijdag 23 oktober 2015 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Samen verdelen zij dan € 100.000,- onder het lokale verenigingsleven. Iedere stem is geld waard! U steunt ons toch ook?

Oproep aan alle leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck

Het is voor Basketbal Academie Limburg belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het G-basketbal wat wij vanaf 7 oktober gaan aanbieden.

Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens Rabobank Samen Sterker. Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden van de Rabobank via de post een persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite.

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/weert

Kom in actie en beslis mee van 14 t/m 23 oktober en help onze club bij het realiseren van het doen slagen van het G-Basketbal in Weert en omgeving, Alvast bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

Basketbal Academie Limburg

RABOWLCR-RCC-2014-728x90

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search