We zijn volop in voorbereiding voor het nieuwe seizoen van ons Heren1 team in de DBL competitie. We hebben weer een goed team weten samen te stellen, mede dankzij de vele sponsoren. Dit jaar hopen we duidelijk naar boven te kunnen kijken in de stand, in plaats van naar beneden. Het belooft dan ook een mooie en spannende competitie te gaan worden, met zoals het er nu naar uit ziet 12 ploegen. Wij kijken er enorm naar uit!

Het programma van de oefenwedstrijden van Heren1 is onlangs bekend gemaakt en hierin staan op dit moment 4 thuiswedstrijden gepland. Alle perikelen rondom het Coronavirus en de daarbij behorende opgelegde maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid hebben ons doen besluiten om bij de komende oefenwedstrijden maximaal 100 bezoekers toe te laten en om geen gratis kaarten te verstrekken. Iedereen die wil komen kijken dient een kaartje te kopen via ons online ticketsysteem. Er zal geen kaartverkoop plaatsvinden aan de deur, de kassa is gesloten. Geen ticket is, helaas, geen toegang.

Online Tickets zijn vanaf nu hier te bestellen: Toegangskaarten voor oefenwedstrijden

Vrijwilligers die helpen bij de Heren1 wedstrijd mogen uiteraard de wedstrijd gratis bekijken.

Spelende/betalende jeugdleden van BAL (onder 18 jaar) kunnen de wedstrijden ook gratis bezoeken. Hiervoor creëren wij een apart vak op de tribune. Alle leden die het betreft krijgen hiervoor nog een mail.

Wil jij ook alle wedstrijden van Heren1 bekijken? Geef je dan op als vrijwilliger. We zijn nog opzoek naar een filmer, vloerleggers, deurwachter, schrijver wedstrijdverslagen en scouts.

Het BAL Sportcafe zal gewoon open zijn voor en na de wedstrijd. Hier gelden de standaard Horeca richtlijnen (o.a. 1,5 meter afstand en verplichte registratie).

De komende oefenwedstrijden gaan wij gebruiken als testcase om ervaring op te doen met het managen van publiek bij onze thuiswedstrijden, zodat wij straks goed voorbereid bij de competitiewedstrijden van de DBL veel meer toeschouwers kunnen toelaten.

De werkwijze voor die wedstrijden volgt later, maar zeker is dat daarbij onze sponsoren, seizoenskaarthouders en vrijwilligers voorrang krijgen en zoals het er nu uitziet zijn die drie groepen gewoon verzekerd van een plek tijdens de DBL wedstrijden.

Wij rekenen op uw begrip en hopen u snel te mogen verwelkomen bij een van onze Heren1 wedstrijden!

Het programma ziet er als volgt uit:

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search