2017 staat alweer voor de deur en een nieuw jaar willen we uiteraard knallend van start gaan!

Daarom willen we jou namens Basketball Stars Weert, Basketball Promotie Limburg en de Basketbal Academie Limburg graag uitnodigen op 7 januari 2017 in sporthal Boshoven. Samen met iedereen die basketballend Weert een warm hart toedraagt gaan we de start van 2017 uitbundig vieren! De gehele dag zijn er basketball activiteiten. Het bijna volledige programma is op bijgaande uitnodiging uitgewerkt.

Een aantal activiteiten verdienen wat meer toelichting;

  • In de ochtend zal er een peanuttoernooi (8 tot 11 jr) met deelnemende teams uit Brabant en Limburg gehouden worden. Een aantal teams zal door spelers van BSW H 1 gecoacht worden.
  • Om 17.00 uur verzorgt de selectie van BSW H1 een clinic van 1 1/2 uur voor de jeugdleden van BAL met veel aandacht voor basketball fundamentals die via uitdagende oefeningen bijgespijkerd worden.
  • Tevens is er om 17.00 uur een unieke wedstrijd. Wie kent ze niet “de Ackermannetjes”? De BC Ackermans, met spelers van 12 jaar maar ook een aantal spelers die veeeeel ouder zijn, speelt een wedstrijd tegen Flashbek uit Rosmalen, waarin o.a. 2 basketball legendes spelen. (Kees Akerboom en Jos Kuipers)
  • Vanaf 19.30 tot 22.00 uur is de gehele sporthal beschikbaar voor de jeugd. Onder leiding van Bouke en Daan (Cios studenten) van BAL U 24 zullen er allerlei basketball activiteiten georganiseerd worden. (Skill challenges, schotwedstrijdjes en nog andere verrassingen)
  • Terwijl de jeugd zich vermaakt in de hal is het in de kantine feest. Met DJ Baggio aan de knoppen is er een garantie voor gezelligheid en plezier.

De kantine zal sfeervol ingericht zijn en uiteraard wordt ook aan de innerlijke mens gedacht met oliebollen, appelflappen en snacks.

Om de party goed voor te kunnen bereiden verzoeken we jullie om je via bijgaande link aan te melden. (https://goo.gl/forms/51OXm2D3XX0rMkUH3 )

De organisatie is bijna klaar met de invulling van het programma, maar er kunnen nog wat aanpassingen komen. Via de mail worden jullie op de hoogte gehouden.

Tijdens de party gaat alle verkoop via consumptiebonnen en die kosten € 1,50 per stuk. De opbrengst van het nieuwjaarsfeest zal ten goede komen aan het Weerter Basketball.

Tot 7 januari in sporthal Boshoven!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search