Na een uitstap van 1 jaar keert de 2.05 m lange center, Roel Aarts, terug bij Basketbal Academie Limburg. Een jaar geleden maakte Roel na vijf seizoenen in Weert de overstap naar New Heroes in den Bosch. Roel had onder Radenko Varagic veel progressie geboekt en vooral zijn laatste seizoen bij BAL was zeer succesvol. In 22 minuten per duel was hij goed voor 10.6 punten en 8.1 rebounds gemiddeld. Hij werd aan het eind van het seizoen dan ook uitgeroepen tot de beste rebounder van de Dutch Basketball League.

Dit was New Heroes niet ontgaan en Roel tekende een twee-jarig contract bij de Bossche club. Roel werd startende center, maar de chemie ontbrak. Deze zomer is het team van New Heroes grondig vernieuwd waardoor Roel op de bank dreigt te komen. BAL brengt voor beide partijen uitkomst en coach Radenko is content met de terugkeer van de center. ”Roel maakt ons team compleet en ik heb het volste vertrouwen dat we kunnen meestrijden om een play-off plek.”

Benieuwd naar het nieuwe team? Kom op 7 en/of 12 september kijken in Sporthal Boshoven tijdens één van onze oefenwedstrijden. Aanvang 20.00 uur.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search