Basketbal Academie Limburg heeft ook de 2.06 m lange center Odin Verhoeven voor 4 seizoenen weten vast te leggen. De 18-jarige Odin kwam ruim 10 jaar geleden bij Basketbal Academie Limburg spelen en doorliep het hele programma. Afgelopen seizoen speelde hij in de U22, trainde mee met het eerste team en maakte ook al de nodige minuten in de Dutch Basketball League. Hij wist in alle wedstrijden waarin hij minuten maakte te scoren. Daarnaast heeft Odin in alle nationale jeugdselecties gespeeld. Het is voor BAL dan ook een logische stap dat Odin doorstroomt naar de eerste ploeg en minuten mag gaan maken.

Coach Koen van Gerwen:
“Odin is een ‘klassieke lage post’. Hij heeft overzicht, een goede pass en is een goede afmaker. Met zijn lengte zal hij de nodige rebounds kunnen pakken voor ons.”

Odin: “Ik heb gekozen om 4 jaar langer bij BAL te blijven omdat ik me verder wil ontwikkelen onder Radenko en Koen en een goede basis wil leggen om na 4 jaar fulltime professional te worden. Tevens wil ik mijn opleiding aan het Gilde in Weert afronden.”

#wijontwikkelentalent

Recent Posts

Start typing and press Enter to search