Weert/Linne – Komend seizoen gaat Basketball Academie Limburg (BAL) voor het derde seizoen in de Nederlandse Eredivisie uitkomen: de Dutch Basketball League. Dit gaat gepaard met een mooie samenwerking. In het nieuwe seizoen gaat TVEllef de wedstrijdbeelden van het eredivisieteam uitzenden.

TV Ellef startte in 2006 als internetsite met online te bekijken TV-programma’s. De commerciële omroep kreeg in 2012 het digitale TV-kanaal 46 toegewezen van Ziggo in de gemeentes Beesel, Roermond, Roerdalen en in een gedeelte van de gemeentes Echt-Susteren en Venlo. Vanaf 2016 is de zender ook te ontvangen in de regio Weert, Leudal en Maasgouw. In dat jaar opende ook de studio van TV Ellef in Linne.

Basketball Academie Limburg en TV Ellef zijn blij deze samenwerking aan te kunnen kondigen. Beide partijen zien mogelijkheden om hun huidige en toekomstige partners op deze manier meer exposure te bieden. BAL voorzitter Jeroen van Veen: “TV Ellef begint zich als regionale zender steeds meer te vestigen in het Limburgse landschap. Een landschap waar wij met BAL zeker in thuis horen. Komend seizoen hopen we via TV Ellef meer Limburgse bewoners kennis te laten maken met de talentonwikkeling in Weert en de mooie sport basketball. Het liefst natuurlijk vanuit onze eigen sporthal Boshoven, maar TV Ellef biedt hier ook een schitterend alternatief voor.” Olaf Simons van TV Ellef: “We merken dat onze kijkers onze sportprogramma’s weten te waarderen. Basketball Academie Limburg is een prachtige profclub met een geweldige bovenregionale uitstraling. TV Ellef is een zender voor de hele provincie, dus we zijn heel enthousiast over deze nieuwe samenwerking. Voor ons weer een hele nieuwe uitdaging om de sensatie van eredivisie basketball bij de kijker thuis te brengen.”

Over inhoud en uitzendtijden wordt op een later moment nog gecommuniceerd.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search