Verloren maar trots op ons team!

Met maar 7 spelers wist BAL het Heroes Den Bosch vanavond behoorlijk lastig te maken. Ons team, dat door blessures al flink uitgedund was, moest last-minute nog eens 3 spelers missen die positief werden getest op corona. Ondanks dat, schoten we vanavond uit de startblokken en het eerste kwart werd dan ook overtuigend afgesloten met 25-19. Ook in het tweede kwart werd er tegen een hoog percentage afgewerkt. Dat resulteerde in een ruststand van 50-39.
Na rust kwam Heroes langzaam terug en het derde kwart werd nog afgesloten met een kleine voorsprong: 65-64. Den Bosch ging door en 5 minuten voor het einde werd het definitieve gaatje geslagen. Eindstand: 77-87.
Een mooie teamprestatie waarin zowel Odin Verhoeven als Oshean Brathwaite voor het eerst in hun carrière op het hoogste niveau in de dubbele cijfers komen met 11 en 13 punten. 👏🏼👏🏽
Volgende wedstrijd spelen we over een week. Op donderdag 20 januari komt Donar naar Weert.