Coach Radenko Varagic verlengt de overeenkomst met Basketbal Academie Limburg tot 2027.

Basketbal Academie Limburg (BAL) is zeer blij dat de succesvolle coach een nieuwe 5-jarige overeenkomst heeft getekend. Sinds de komst van de coach, 5 seizoenen geleden, heeft BAL zich sportief ontwikkeld tot het beste opleidingsinstituut in Nederland.

Dit heeft niet alleen geleid tot nationale (jeugd) titels maar ook tot de bekerwinst in het seizoen ’20-’21 en de toetreding van een Dames team tot de Women’s Basketball League volgend seizoen. Voorzitter Jeroen van Veen: “Het langer vastleggen van coach Radenko was een van de doelstellingen dit jaar. Radenko is met zijn kennis en netwerk enorm waardevol voor BAL. Spelers en coaches kiezen voor BAL omdat inmiddels bekend is dat hij spelers en coaches beter maakt. Daarnaast is het een hele prettige persoon om mee samen te werken”.

Coach Radenko Varagic: “De afgelopen jaren zijn o.l.v. het bestuur mooie stappen gezet. Ik heb vertrouwen in het bestuur. De uitgesproken ambitie en de ruimere financiële basis om talentvolle spelers langer te binden heeft mij doen besluiten om mijn contract te verlengen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat het bestuur de groeibeloftes nakomt de komende jaren. En als dat lukt, dan geloof ik dat de successen van vroeger weer gerealiseerd kunnen worden.”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search