Nenad Mandic komt terug naar Weert! Net als vorig jaar zal Nenad tijdens ons kamp het onderste uit de kan halen om jou in twee dagen een betere basketballer te maken! Met zijn jarenlange ervaring in onder andere de hoogste divisies in Servië, Roemenië en Bosnië is hij de juiste man voor dit kamp.

Željko Vasiljević speelde zelf 9 jaar op het hoogste niveau in Servië en Bosnië voordat hij in 1992 begon met coachen. In de afgelopen 25 jaar was Željko (assistent) coach van vele internationale jeugdteams in Servië van zowel jongens als meiden. Bij Europese kampioenschappen behaalde hij verschillende keren de final four. Vanaf 2005 is Željko ook coach bij BC Loznica in Servië waar hij zowel jeugdteams als senioren coachte. Op dit momentstaat hij met de dames van BC Loznica op de 5e plaats in de hoogste competitie in Servië. Wij zijn zeer vereerd dat Željko dit jaar de hoofdcoach van de meiden is! Kosten: € 85.

Aanmelden via deze link

Combinatiedeals:

  • 1 VS 1 kamp op 1 mei (€ 45) & Red Star Kamp op 15 en 16 juni (€ 85): samen € 120
  • Actie voor coaches: als er 5 spelers van jouw team aan het Red Star Basketballkamp deelnemen kan de coach gratis naar de coachclinic op 15 juni (17:00 – 21:00 uur).
Recent Posts

Start typing and press Enter to search