Basketbal Academie Limburg (BAL) organiseert in samenwerking met de Nederlandse Basketball Bond (NBB) elk jaar extra trainingen voor talenten in de regio Zuid (Limburg, Noord-Brabant & Zeeland). Door de coronamaatregelen is het dit seizoen niet mogelijk geweest om dit op de gebruikelijke manier te doen. Daarom komt Basketbal Academie Limburg met “BAL on Tour”!

Talentontwikkeling

Het regionaal talenten centrum in regio Zuid is Basketbal Academie Limburg (BAL). Dit centrum is binnen Limburg, Noord-Brabant & Zeeland verantwoordelijk voor de opleiding van talentvolle meisjes en jongens. Onder regie van de NBB wordt een fulltime opleidingsprogramma samengesteld wat ervoor moet zorgen dat de beste basketbalsters of basketballers zo goed mogelijk worden opgeleid onder leiding van een professionele coaching staf en top faciliteiten.

BAL on Tour

Naast het opleiden van talent houdt BAL zich ook bezig met de herkenning van het talent in de regio. Iets anders dan het afgelopen seizoen, zal BAL een aantal trainingen verzorgen, verdeeld over de komende maanden.

LEES HIER VERDER VOOR HET PROGRAMMA, DE LOCATIES, DE TIJDEN EN HOE JE JE KUNT OPGEVEN.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search