Maatschappelijke stage

Op dit moment zit je op de middelbare school en je basketbalt bij BC Kimbria. Eén van de onderdelen van je middelbare schoolopleiding is dat je een maatschappelijke stage moet lopen (VMBO 30 uur, en HAVO/VWO 40 uur).
 
In het algemeen zul je zelf voor een stageplaats moeten zorgen, en BC Kimbria kan je daarbij helpen! BC Kimbria heeft een aantal taken beschikbaar die perfect ingevuld kunnen worden door een  maatschappelijke stagiair(e). Het mes snijdt dan aan twee kanten: BC Kimbria kan vanwege de extra handjes meer activiteiten organiseren, en jij hebt een stageplek waarbij je bezig bent met je grote hobby basketbal!
 
Wij hebben contact gehad met het stagebureau LVO, de organisatie die voor de gezamenlijke scholen stageplekken zoekt. Onze stages voldoen aan alle door de scholen gestelde eisen.
 
Wat kun je van ons verwachten?

  • Je krijgt een kort intakegesprek, waar we bekijken waar je interesses liggen, en wat BC Kimbria daar tegenover kan bieden
  • We maken afspraken over de in te vullen uren
  • Je krijgt een vaste contactpersoon
  • We proberen je, daar waar nodig,  goed te begeleiden tijdens de stageperiode

We schrijven iedereen aan die geboren is tussen  1997 en 2001, omdat we denken dat in die categorie de meeste stage kandidaten zitten. Het kan natuurlijk zo zijn dat je al stage hebt gelopen, of dat je al een andere plek hebt. We zouden het toch fijn vinden als je dan even reageert op deze e-mail, dan hoeven we je in de toekomst niet meer te benaderen.
 
Heb je interesse of heb je nog vragen...
Stuur dan een e-mail naar paul.kimbria@gmail.com, en geef daarin aan vanaf wanneer je de stage kunt gaan lopen.
Jij of je ouders mogen ook bellen met Paul Bonfrère, op telefoonnummer 043-6010098 of 06-10056713. Je kunt mij uiteraard ook aanspreken als je me in de sporthal ziet!