Be a basketball STAR is een innovatief en veelzijdig product gebaseerd op nieuwe basketballvormen van de Nederlandse Basketball Bond. Het product bestaat uit een lessenreeks met bijbehorend materiaal om kinderen in de leeftijd 6 tot 12 jaar spelenderwijs kennis te laten maken met de basketballsport. Iedere deelnemer kan een echte ‘Basketball STAR’ worden. Aanleren van gewenst gedrag staat hierin centraal.
beabasketballstar
Plezier staat voorop. Leuke oefeningen, aandacht en het verdienen van stickers zijn een aantal facetten die dit mogelijk maken. Peanutbasketball en de Basketball Race4Fun vormen de basis van de lessen. Peanutbasketball is een laagdrempelige vorm van wedstrijdjes spelen en de Basketball Race4Fun is een race tegen de klok die individueel gedaan kan worden. Ieder komt op deze manier aan de beurt.

beabasketballstar02Wil je een echte Basketball STAR worden?
Dan kan dat door je volgens de STAR-waarden te gedragen en de basistechnieken van basketball onder de knie te krijgen.

Een echte basketballSTAR gaat naar huis met een Basketballpaspoort vol verdiende stickers en de eigen behaalde Basketball Race4Fun-scores. Eventueel kan er ook een echt STAR T-shirt uitgedeeld worden.

Basketbal Promotie Limburg kan verenigingen helpen met de implementatie van het “Be a basketbal star” principe.

Heeft u vragen? info@basketballpromotielimburg.nl

Start typing and press Enter to search