AT-Automation verbindt zich als hoofdsponsor aan het damesteam van Basketbal Academie Limburg. Beide partijen hebben een overeenkomst getekend.

Vanaf 16 oktober 2021 gaan Basketbal Academie Limburg en AT-Automation de samenwerking aan voor minimaal 5 jaar. Basketbal Academie Limburg krijgt zo de mogelijkheid de dames teamsport naar een hoger niveau te tillen en streeft naar deelname aan de Women’s Basketball League in 2022- 2023.

Samen zorgen we voor groei

Basketbal Academie Limburg (BAL) heeft in het bedrijf een betrokken partner gevonden. De nieuwe hoofdsponsor ondersteunt het BAL damesteam met de groei van de dames topsport. Het partnerschap ligt in lijn met de visie van AT-Automation, waarin samenwerking centraal staat.

AT-Automation helpt bedrijven in de maakindustrie met het optimaliseren van productieprocessen.
Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen en reviseren van besturingskasten, het programmeren van PLC- en robotbesturingen en het inzichtelijk maken van processen en prestaties met SCADA en MES applicaties.

“We doen de projecten samen mét onze klanten en zien onze klanten als collega’s. We gaan er van uit dat je samen altijd tot de beste oplossing komt om verder te groeien. Vanuit die filosofie gaan we ook het partnerschap met BAL aan”, zegt Ard Triepels, directeur van AT-Automation.

Ontwikkelen van talent

BAL en AT-Automation komen uit Weert en delen de kernwaarden: Samen, Plezier, Open, Respect en Toewijding. Het bedrijf wil het damesteam van BAL in de gelegenheid stellen om de top te behalen. “Het ontwikkelen van talent is zowel binnen de topsport als binnen het bedrijfsleven erg belangrijk”, aldus Ard Triepels. “Het is niet geheel toevallig dat we elkaar gevonden hebben en elkaar goed aanvullen. Wij zijn erg trots op ons partnerschap met BAL en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Ook BAL voorzitter Jeroen van Veen is erg enthousiast over de nieuwe hoofdsponsor. “Net als AT-Automation hechten wij grote waarde aan het ontwikkelen van talenten binnen onze teams. Wij zijn erg blij met dit partnerschap en zien het als een uitgelezen mogelijkheid om het damesteam op weg te helpen naar de Women’s Basketball League.”

Voor meer informatie over AT-Automation zie: www.AT-Automation.nl

Videopresentatie

Via onderstaande link kunt u de presentatie van deze samenwerking zien.
https://youtu.be/r9WKQsfHohE

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search